Frederiks Allé 136, 8000 Aarhus
 • Man - Fre: 10:00 - 17:30
  Lør: 10:00 - 14:00
 • 42 42 07 18
ring rutevejledning chat

iPhone Reparation

Er uheldet ude og har du derfor brug for en iPhone Reparation? I så fald er du landet det helt rette sted. Vores erfarne teknikere kan hjælpe dig med alt fra simple reparationer så som udskiftning af skærme,  bagglas, batterier til mere avancerede bundkort reparationer. Vi benytter kun reservedele af højeste kvalitet og tilbyder markedets bedste priser for at sikre dig en hurtig og pålidelig reparation af din iPhone.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

42 42 07 18

Derfor skal du vælge os
Fordele hos os
Walk-in Service

Du behøver ikke bestille tid, men kan bare kigge forbi os, når det passer dig bedst for en hurtig og pålidelig reparation

Gratis Diagnose

Vores gratis diagnose giver dig et billede af problemet og omkostningerne inden du træffer en beslutning

Åbenhed

Vi er åbne og gennemsigtige i alt, hvad vi gør, og du kan altid regne med vores integritet og professionalisme

2 Års Garanti

Vi er stolte af vores høje kvalitet og tilbyder derfor en 2-års garanti på alle udførte reparationer for at sikre dig bedst

iPhone reparationer, vi udfører

LISTE OVER DE MEST GÆNGSE IPHONE REPARATIONER

iPhone Skærm Udskiftning

Har du smadret skærmen på din iPhone, kan vores dygtige reparatører udskifte den indenfor en time uden på forhånd tidsbestilling. Skærmen på din iPhone består af 4 forskellige dele som tilsammen udgør frontpanelet. Går den ene i stykker, bliver alle 4 dele udskiftet samtidigt.

Skærmen består af: frontglas, touch, LCD/OLED og en ramme, som de 3 første nævnte dele er lamineret på.

Hos os kan du vælge mellem forskellige klasser, som vi bruger til udskiftning af din iPhone skærm. Du kan vælge imellem op til 3 forskelige kvaliteter. Uanset hvilken kvalitet du vælger giver vi 24 måneders garanti. For at se priser på skærm reparation og læse mere om iPhone skærm udskiftning følge linket nedenunder.

se priser
Læs mere
udskiftning af iphone batteri

iPhone Batteri Udskiftning

Som alt andet bliver batterier slidt. Slitage på iPhone batterier kan nemmest mærkes ved, at telefonens evne til at holde på strøm bliver mindre og det dermed går det hurtigere med at telefonen bliver afladt og du derfor oplever uregelmæssigt nedlukninger. Når en iPhone registrerer en uventet nedlukning, begynder den at begrænse sin egen ydeevne for at undgå, at det sker igen.

Har du haft din iPhone et stykke tid, så kan det meget nemt betyde, at dit batteri er blevet slidt. Du kan altid komme hen til FastFix og få fortaget en undersøgelse. Så skal vi nok hjælpe dig med, at få en iPhone, der performer normalt igen.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være andet end en batteriet, der ligger til grund til afladningen, men vi skal nok hjælpe dig med at få den rigtige diagnose hos FastFix. Følg linket nedenunder for at se priser på batteri udskiftning og hvordan du bedst vedligeholder dit nyt batteri.

se priser
Læs mere

iPhone Bagglas eller Bag-cover Udskiftning

En iPhone bagglas udskiftning er en reparation, hvor det beskadigede bagglas på en iPhone erstattes med et nyt. Dette kan være nødvendigt, hvis bagglaset er knust eller revnet. Hos FastFix anvender vi en laser maskine til at fjerne det gamle bagglas, derfor er det kun glasdelen der bliver udskiftet. Dette er en mere økonomisk løsning end at udskifte hele bagcoveret, da dette ofte er dyrere.

Hvis bagcoveret eller rammen er alvorligt beskadiget, og er ikke længere brugbart, kan vi også udskiftes dette. Følg linket nedenunder for at se priser på bagglas udskiftning. Priser
på hele bagcover udskiftning finder du på de enkelte modellers sider øverst på siden eller ved at bruge hovedmenuen.

se priser
Læs mere

iPhone Lade/Lightning Port, Mikrofon Udskiftning

Er der noget galt med din iPhone’s lade- eller headsetport, også kaldet Lightning Port? Oplever du problemer med at lade din iPhone eller at lyden ikke virker, når du bruger headset ? Dette kan skyldes en defekt i porten, der er forårsaget af dårligt kvalitetstik fra en tredjepartsproducent, som har slidt porten.

Ofte oplever vi dog, at der blot er fnuller i porten, som vi kan fjerne for dig uden ekstra omkostninger. Det anbefales ikke, at du forsøger at rense porten selv, da der er små kobbertænder, som nemt kan blive beskadigede.

Hvis porten er helt ødelagt, kan vi udskifte den på under to timer. Når vi skifter porten, bliver din “samtale” mikrofon også skiftet med, da det på de fleste modeller er en samlet enhed. Følg linket nedenunder for at se priser på Lade/Lightning Port udskiftning.

klik her
Læs mere

iPhone Kamera Udskiftning

FastFix tilbyder professionel og hurtig reparation af iPhone-kameraer til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne teknikere kan erstatte både front- og bagkameraet i din iPhone, så du kan tage skarpe og klare billeder igen. Uanset om det er et defekt kamera eller skader på kameraets glas/linse, så har vi løsningen for dig. Udskiftningen af kameraet er både billigere og mere miljøvenligt end at købe en ny enhed.

Hvis bagkameraets glas/linse er blevet beskadiget, er det vigtigt at udskifte linsen hurtigst muligt, da støv, fugt og snavs kan forårsage skader på selve kamera modulet, som er meget sært og hvor selve udskiftningen er noget dyrere end hvis det bare er linsen der skal udskiftes.

Læs mere

iPhone Højtaler Udskiftning

Er lyden for lav, skratter det, eller kan du slet ikke høre noget, så er en af dine iPhone højtalere nok gået i stykker. Hos Fastfix kan vi hjælpe med reparation af din højtalere. iPhone har normalt to separate højtalere, en i bunden til når du afspiller noget medie og en i øverste del af skærmen til taleopkald, som på nyere modeller også fungere som forstærker når du afspiller noget video.

Hvis lyden fra højtaleren er dæmpet eller forvrænget, kan det skyldes skidt eller støv, der har samlet sig i gitteret/nettet foran højtaleren. Dette kan løses ved at rengøre gitteret. Hvis dette ikke løser problemet kan det være relateret til vand eller fugtskader. Da højtalere er meget følsomme for vand, kan selv små mængder vand forårsage permanent skade på højtaleren. Derfor, kan det være nødvendigt at åbne enheden for at fejlfinde for skader og eventuelt erstatte højtaleren.

Det er vigtigt at notere, at reparation af øre/opkald højtalere ofte er en kompleks og tidskrævende opgave, og det anbefales derfor at du overlader dette til en professionel reparatør med erfaring i mikrolodning, hvis du ikke vil miste Face ID / True Tone funktionerne på din iPhone.

Læs mere

Reparation af Vandskadet iPhone

Vandskade kan være ødelæggende for din iPhone, men ved at handle hurtigt kan du minimere skaden. Hvis din iPhone er kommet i kontakt med væske, bør du straks indlevere den hos os eller et andet butik der laver væskeskadet enheder.

Efter indlevering gennemgår en omfattende proces for at reparere din iPhone, herunder at skille den ad og rense den i en ultralydsrenser for at fjerne rust, irre og det væske der måtte være tilbage. Derefter samler vi iPhone igen, og starter den op for at køre en fejlfinding for at afgøre, hvad der skal gøres for at reparere den.

Vi kan desværre ikke give en garanti for reparationen, da det efter en vandskade er umuligt at sikre, at telefonen vil fungere optimalt for resten af dens levetid. Men ved at aflevere din iPhone til os, så hurtigt som muligt, kan vi minimere skaden og give dig et tilbud på reparationen. Der er et mindre gebyr for at få telefonen analyseret, men det vil blive trukket fra reparationsprisen, hvis du vælger at gå videre med reparationen.

Læs mere

Hurtig iPhone Reparation i Aarhus

Har du brug for iPhone reparation i Aarhus? Vi tilbyder hurtig, professionel og billig reparation af iPhone af alle typer og modeller. Vi har et team af erfarne teknikere, der kan hjælpe dig med at få din iPhone tilbage i drift hurtigst muligt.

Vores dygtige medarbejdere besidder den nødvendige ekspertise og erfaring til at tackle alle typer af iPhone skader. Vi har et bredt udvalg af reservedele og det nødvendige udstyr til rådighed, så vi kan reparere din iPhone hurtigt og effektivt. Du kan være helt tryg ved at overlade din enhed i vores hænder, da vi garanterer en professionel og kompetent service.

Walk-in Service -vi er klar over, at en iPhone ofte er en uundværlig del af en travl hverdag, og derfor tilbyder vi en walk-in service, hvor du kan komme ind fra gaden uden på forhånd tidsbestilling for at få din iPhone tilbage i perfekt stand.

Vores dygtige teknikere kan klare de fleste gængse reparationer på under en time, så du kan få din enhed tilbage i drift så hurtigt som muligt. Mens din iPhone bliver repareret kan du sagtens blive siddende i butikken og nyde en kop kaffe eller også kan du tage en kort gåtur rundt i området.

Gratis fejlfinding -hvis du ikke er sikker på omfanget af skaden på din iPhone, tilbyder vi hos FastFix en gratis diagnose. Det er en transparent proces, hvor vores teknikere gennemgår din enhed og giver dig en helt uforpligtende tilbud på reparationen. På den måde kan du selv træffe beslutningen om din telefon er værd at reparere eller ej. Vi ønsker at give vores kunder fuld transparens og kontrol over reparationsprocessen, så de kan føle sig trygge og tilfredse med deres beslutning.

Tilbehør -hos FastFix i Aarhus kan du ikke kun få din iPhone repareret, men også opgradere din enhed med vores store udvalg af tilbehør. Vi har alt fra beskyttelseslags til beskytte din iPhone mod skader, til trendy covers der kan give din enhed et unikt udseende. Vi har også et stort udvalg af opladere, både originale og certificerede, headsæt, powerbanks og andet tilbehør, der kan hjælpe dig med at forlænge levetiden af din iPhone og gøre den mere praktisk i din hverdag.

Kundetilfredshed -til sidst vil vi gerne understrege, at vi hos Fastfix kun bruger de bedste reservedele på markedet til vores reparationer, for at sikre at din enhed er i den bedste kvalitet. Vi giver også 24 måneders garanti på vores reparationer, med undtagelse af selvforskyldte skader som tab, væskeskader eller slitage når den udskiftet reservedel er et litium batteri.

Vi er stolte over at kunne sige, at vi er blandt de bedste i branchen når det kommer til kundetilfredshed, dette kan ses på de mange positive anmeldelser vi har fået på platforme som Google Maps og Facebook. Vi tager kundetilfredshed meget alvorligt og arbejder altid på at give den bedste service muligt

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig.

  Henvendelser:

  • 42 42 07 18
  • Arbejdsdage: Mandag – Lørdag
  • Man - Fre: 10:00 - 17:30
   Lør: 10:00 - 17:30

  Sociale Medier: